Catering op Locatie

Catering volgens Perron 4/5
U kunt nu ook uw lunch, borrel of diner laten cateren door Perron 4/5.

Wat is er mogelijk?
Alles. Wilt u alleen lekkere mondvermaakjes om de borrel te begeleiden, een Italiaanse lunch met onze beroemde antipasti misti of een compleet verzorgd 3- of 4-gangen menu, het kan allemaal. Ook kunnen we de inrichting en aankleding voor u verzorgen.

Onze visie
Zoals onze vaste gasten al weten serveren wij gerechten uit de boeren Italiaanse keuken, met de passie die de Italianen zelf voor hun keuken hebben. Dit is ook de insteek voor de catering gerechten. Alles word met verse producten bereid, waar mogelijk biologisch.

Afhankelijk van uw wensen kunnen we enkel bezorgen, een kok op locatie de gerechten laten bereiden of een compleet team met enthousiaste en vakkundige keuken- en bedieningsmedewerkers inzetten, die u al het werk uit handen nemen.

Onze specialiteit
Lunch of diner zoals de grote families in Italië dat thuis doen. Lange gedekte tafels, waarop wij de gangen serveren op mooie schalen. Uiteraard begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen.

Hoe werkt het?
Enthousiast geworden? Voor voorstellen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Wij hebben standaard voorstellen klaar liggen.
Uiteraard kunnen we ook een afspraak met u maken om alle wensen door te spreken. We komen graag langs bij u of op de locatie.
 

Reserveren

Reserveer hier uw tafel voor Lunch of Diner tot 9 personen. 

Voor gezelschappen vanaf 10 personen kunt u telefonisch of via de e-mail contact met ons op nemen.

 

Helaas kunnen wij geen speciefieke tafels reserveren.

 

 

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden